Template created by Joomla 1.6 templates.

Naiset jatkavat futsalsarjan kärjessä

Luotu 01.02.2016 Viimeksi päivitetty 01.02.2016 Kirjoittanut Pekka Ylimaunu

Sunnuntain pelissä Tervahallissa ToJK voitti FC Kemin 1-10. Tehoista vastasivat mm. Sanna Huhta (4+0) ja Vivian Janné (1+3), Charlotta Simonaho (2+0), Jenni Suhonen (1+1) ja Linda Tikkanen (1+1).

Futsalkausi on edennyt jo lähelle loppuhuipennusta Pohjois-Suomen piirin Naisten Kakkosessa. ToJK:n joukkueella on voittoja kuusi ja yksi tappio. Eilinen 10-1 voitto FC Kemistä varmisti sen, että joukkueella on kaikki mahdollisuudet sarjavoittoon kauden viimeisessä pelissään 26.2. JS Hercules/Punkkua vastaan; toki se edellyttää myös voittoa viimeisessä pelissä.

Joukkue on päässyt pelaamaan otteluita kohtuullisen terveenä. Muutamia ikäviä loukkaantumisia on tullut talven aikana. Suurempi ongelma on ollut maalivahdin löytäminen peleihin, kun työt ja muut palloilulajit tekevät viikonlopuista kovin kiireisiä. Osassa peleistä onkin ollut kenttäpelaaja tolppien välissä tuuraamassa varsinaista maalivahtia.

Pelillisesti kausi on mennyt hyvin. Sarjavoitto on omissa käsissä ja pistepörssin kärkikaksikko on ToJK:sta. Kuuden parhaan joukossa on neljä oman seuran pelaajaa! Mahdollisen sarjavoiton myötä joukkue nousisi pelaamaan Futsalin Naisten Ykköstä, jota pelataan valtakunnallisena sarjana turnausmuotoisesti.

Sarjataulukko

 

Copyright © 2020 Tornion Jalkapalloklubi Ry.. Kaikki oikeudet pidätetään.
Joomla! on vapaa ohjelmisto ja julkaistu GNU/GPL-lisenssin alla.