Viime minuutilla syntynyt vastustajan voittomaali ei lannista Tojkin tyttöjä
29.8.2017 19:44 Sarjat ja tulokset / Tornion Jalkapalloklubi ry.

Joukkueen hovikuvaajalla Petellä pysyi käsi vakaana ja hän onnistui jälleen ikuistamaan tyttöjen pelin huippuhetkiä, vaikka joutuikin jännäämään peliä välillä Puuluodon huoltorakennuksen katolta.

Tojkin tyttöjen peleissä on nähtävissä pelaamisen riemua, mikä on mukavaa seurattavaa. Katsomokin samaistuu peliin ja innostuu kannustamaan toisinaan niin, etteivät ole pysyä nahoissaan.

Viime viikonloppunakin katsomo sai jännätä ja hurrata, kun Tojkin 05 -tytöt pelasivat ONS:in joukkuetta vastaan todella tiukan ja tasaisen ottelun. Viime minuuteilla ONS laukoi itsensä johtoasemaan, eikä Tojkilla ollut enää juuri mahdollisuuksia tai aikaa kaventaa. Tappio ei kuitenkaan lannistanut tyttöjä, vaikka hieman aluksi harmittikin.

Kärkihyökkääjinä toimineet Sirkku ja Nelli olivat tyytyväisiä joukkueensa peliin. - Oli mukava pelata ja me pelattiin hyvin, vaikka tappio tulikin, tytöt sanoivat. Kumpikin olivat sitä mieltä, ettei tappiosta kannata lannistua, vaan sen sijaan ensi kerralla pelataan paremmin.

Joukkueen laitapelaaja Wilma sanoi pelin olleen voitettavissa, mutta tällä kertaa voitto meni toiselle joukkueelle. - Peli oli tiukka ja meillä oli hyvät mahdollisuudet voittaa, mutta vastustajalla oli tuuria ja se teki viime minuuteilla maalin, Wilma kommentoi.

Tojkin ja ONSin ottelu päättyi todella tiukan taistelun jälkeen ONSin voittoon 2-3. Kolme pistettä olisi voinut mennä kummalle joukkuelle tahansa, mutta kyseistä matsia ei mietitä enää ensi viikonloppuna, kun tytöt lähtevät pelaamaan kaksi vierasottelua Ouluun ja Haukiputaalle OsPaa ja HauPaa vastaan.   
Lisää uutisia
Tornion Jalkapalloklubi ry.
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat