Tojkin seuran 2017 -kausi sai arvoisensa päätöksen
22.10.2017 17:43 Uutiset / Pääsivusto

Isoimmat pystit saivat jälleen uudet arvoisensa omistajat. Kuvassa Jani Harju, Senja Keisu, Eeli Smeds ja Mette Tapani.

Tornion seutuvilla alkaa näin lokakuun ensilumen aikoihin olla vuoden jalkapallokausi paketissa, vaikka vielä tietysti Lappiahallin ansioista lajia harrastetaan entiseen malliin myös talvikaudella. Tälle vuodelle on muutamia turnauksia vielä tuloillaan, mutta samalla kuitenkin jo mietitään ensi vuotta. Joukkueissa hiotaan tulevan kauden pelitaktiikkaa sekä mietitään sarjailmoittautumisia ja pikku hiljaa uusitaan myös lisenssejä uutta kautta varten. Hyvin mennyt kausi vaatii myös arvoisensa päätösjuhlan.

Tojk on viettänyt kauden päättäjäisjuhlia nyt jo toista kertaa Seminaarin koulun auditoriossa, mikä soveltuu hienosti tämänkaltaiseen arvokkaaseen juhlaan. Kauden päättäjäisjuhlassa palkittiin vuoden aikana ansioituneita pelaajia, sekä toimihenkilöitä.

Tällä kertaa Tumen pystin sai Senja Keisu. Hän on pitkän linjan tojkilainen, niin pelaajana kuin valmentajakin, toimiessaan Naisten futsal-joukkueessa ja Tojk-HFF -joukkueessa, sekä valmentaessaan Nappuloita ja t05-06 futsal -joukkuetta. Vuoden poikapelaajaksi valittiin koko Pohjois-Suomen ikäluokkansa maalikuningas Eeli Smeds, joka on myös hienon asenteensa puolesta palkintonsa ansainnut. Vuoden tyttöpelaajaksi valittiin Mette Tapani, joka hänkin omaa hienoa pelisilmää ja hyvää asennetta. Vuoden valmentaja -pysti meni Jani Harjulle, joka on luotsannut pojat 06-joukkuettaan ansiokkaasti jo useamman vuoden.

Tornion jalkapalloklubi kiittää kaikkia pelaajiaan, perheitä toimihenkilöitään ja sekä tukijoita hienosta kaudesta ja samalla sykkeellä jatketaan tästä eteenkin päin!
   
Lisää uutisia
Tornion Jalkapalloklubi ry.
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat