Piirisarjapeleistä jäi hyvä maku suuhun
1.10.2017 21:47 Uutiset / Pääsivusto

Tytöillä 06-07 oli voitokas putki piirisarjapeleissä.

Tytöt 06-07 pelasivat viimeisen piirisarjaturnauksen lauantaina 30.9. Tyttöjen ei tarvinnut värjöitellä koleassa säässa tai vesisateessa, vaan ilma oli moitteeton jalkapallonpeluuta ajatellen. Matka meni sukkelasti, ja tytöt olivat virkeitä heti aamusta, mikä näkyi pelissäkin.

Ensimmäinen peli oli Ponkilan Palloa (PonPa) vastaan. Peli lähti hyvin käyntiin kummallakin joukkueella, ja Ponkilan Pallo tarjosi hyvän vastuksen. Tojkin tytöillä nähtiin hyvää peliä ja hienoja syöttöjä. Maalillakin päästiin kikkailemaan ja hienoista tilanteista tytöt saivat 3 maalia. PonPa yritti kerran tasoihin, mutta Tojk piti pintansa ja otti matsista 3 pistettä kotiin.

Seuraava ottelu oli hieman edellistä peliä heikkolaatuisempi. Valmentaja Hanna kuvasi peliä "Räiskimisenä päästä päähän". Kumpikaan joukkue ei saanut oikein kunnon peliä aikaiseksi, vaikka viime minuuteilla oli hyvä maalintekotilanne. Sekin potentiaalinen pallo meni harmillisesti ohi tolpan juuresta. Tojkin mokellakaan ei pelissä ollut kuin kaksi torjuntaa ja peli päätty 0-0. Tämäkin peli oli kuitenkin hyvä saavutus, koska pisteet menivät tasan.

Kolmannen ja samalla koko piirisarjakauden viimeisen pelin tiedettiin olevan kovin, kun vastassa oli ONS valkoinen. Peli alkoi hyvin ja puolustus pelasi loistokkaasti, mutta vastustaja pääsi kuin salaa livahtamaan keskeltä läpi ja tekemään maalin. Siitähän Tojkin tytöt sisuuntuivat ja taistelivat tasoihin. Jännittävät taistelut jatkuivat koko pelin ajan. Lopulta Tojk puristi ihan loppu minuuteilla ohi, jolloin päätöslukemiksi saatiin 2-1 Tornion tyttöjen hyväksi

Valmentajat ja koko tiimi ovat tyytyväisi peleihin. Valmentajien mukaan tytöt ovat parantaneet peliään huimasti kauden loppua kohti. Tulokset puhuvat puolestaan, sillä kuudessa viimeisessä piirisarjapelissä ei joukkueelle ole tullut yhtään tappiota. -Kesän treenit ovat tuottaneet tulosta, vaikka tytöistä välistä on tuntunut että jauhetaan samoja asioita Jyrkin kans, lisää valmentaja Hanna ylpeyttä äänessään.

Nyt joukkue pitää vähän taukoa jalkapallosta ja pian siirrytään Putaanhallille futsalin pariin, jolloin tytöt alkavat treenaamaan lajia yhteistyössä Tojkin 05-tyttöjen kanssa.   
Lisää uutisia
Tornion Jalkapalloklubi ry.
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Kategoriat