Tojkin pojilla 11-13 hyvä draivi päällä
19.3.2019 17:21 Uutiset / Pääsivusto

Valmentaja Senja Keisu antoi kehuja pojille hyvin menneistä peleistä.

Tornion Jalkapalloklubin poikien 11-13 joukkue on kasvanut ja kehittynyt hurjasti vuoden aikana. Moni viime vuonna jalkapallokoulussa aloitellut poika on nyt reipas ja rohkea joukkuepelaaja. Se nähtiin muun muassa viime viikolla järjestetyssä Ulrikan turnauksessa.

Joukkueessa on monenikäisiä poikia ja harkoissa katsotaan, että kaikki saisivat tasoistansa harjoitusta. Harjoitukset ovat monipuolisia ja kehittävät sekä fyysisiä, psyykkisiä että sosiaalisia taitoja. Joukkueen valmentajilla Senja Keisulla, Pietari Keisulla ja Kiia Junttarilla on kullakin jalkapallotausta ja täten lajituntemusta, ja lisäksi kokemusta työskentelystä lasten parissa.

Joukkue on täynnä iloisia ja energisiä poikia, jotka suurin osa tykkäävät peleistä. Peleihin saavat kaikki joukkueen pelaajat osallistua ja kaikki saavat saman verran peliaikaa. Jotkut taas haluavat vain käydä harjoituksissa, mikä sekin sopii. Joukkueessa kaikki saavat harrastaa omilla ehdoillaan ja pelit ovat vain osa harrastusta. Moni vanhempi sanookin, että on mukava seurata, kun lapset saavat uusia kavereita ja harrastaa mukavassa porukassa, ja se onkin monille se tärkein asia.

Nyt joukkue on virittämässä yhteistyötä HFF:n kanssa ja alkavat pelaamaan harkkamatseja Haaparannan samanikäisten poikien kanssa. Tojkilla on ollut aiemminkin yhteistyötä HFF:n kanssa. Tytöillä/naisilla oli HFF:n kanssa aiemmin yhteisjoukkue ja pojat 09-10 ovat jo useamman vuoden pelanneet harkkamatseja keskenään.

Kohta alkaa kevätkausi ja pian mietitään jo kesän vuoroja ja toimintaa. Tojkin joukkueisiin otetaan aina uusia harrastajia mukaan. Jos haluat lisätietoa, voit ottaa yhteyttä joukkueenjohtajiin tai muihin toimihenkilöihin.
   
Lisää uutisia
Tornion Jalkapalloklubi ry.
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Kategoriat